| Apskatīt iepriekšējo tematu :: Apskatīt nākošo tematu |
| Autors |
Ziņojums |
assassin2 AmD™

Pievienojies: 24/03/2010 Paziņojumi: 109 Atrašanās: Liel-VĀRDE
|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

Pievienojies: 26/02/2010 Paziņojumi: 136
|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
aBc

Pievienojies: 05/03/2006 Paziņojumi: 1573
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 5:31 pm Nosaukums: |
|
|
Tu gadijuma neesi viens no tiem akstiem kas pec 2 nedelam uz admin raxtis jo bus pakrajis postus ? Un cik reizes tev teikt ka ir poga EDIT ? nahrinizet tevi no foruma.... _________________ Tas ka ta ir pienemts - Nenozime ka ta tam ari ir jabut! |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
latek
Pievienojies: 14/12/2005 Paziņojumi: 576 Atrašanās: on triatel
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 5:32 pm Nosaukums: |
|
|
| aBc uzrakstīja: |
Tu gadijuma neesi viens no tiem akstiem kas pec 2 nedelam uz admin raxtis jo bus pakrajis postus ? Un cik reizes tev teikt ka ir poga EDIT ? nahrinizet tevi no foruma.... |
da vinjam tiko bija, jau paris dienas atpakalj pieteikums uz acc. drosi vien cer uz otro.[anti] |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
gena

Pievienojies: 11/04/2010 Paziņojumi: 2
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 7:02 pm Nosaukums: |
|
|
es jau teicu ,ka man neko nevajag  |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
argentum^

Pievienojies: 07/03/2005 Paziņojumi: 1253 Atrašanās: paskaties aiz monitora ...
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 7:05 pm Nosaukums: |
|
|
| gena uzrakstīja: | es jau teicu ,ka man neko nevajag  |
tas tik ir žiperis... _________________ #[B-TeaM].cs ieksh irc.lv
*DEAD* Commandants // 5ogi5 : MAN 12PIRKSTU ZARNA RAUSTAAS |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
latek
Pievienojies: 14/12/2005 Paziņojumi: 576 Atrašanās: on triatel
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 7:15 pm Nosaukums: |
|
|
| gena uzrakstīja: | es jau teicu ,ka man neko nevajag  |
bukiiinssss xD gribeju lai uztaisa totalizatoru cik atri atpakalj buusi xD pareizi teica kaa skabarga pakaljaa xD kuro nevar izraut xD |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Tumsas Velnins

Pievienojies: 19/08/2006 Paziņojumi: 856
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 7:18 pm Nosaukums: |
|
|
puiss tu tik pasliktini savu situāciju ! bet nu ko var darit ja ir pain in the ass _________________ Morāles sfērā mēdz sacīt: quot capita, tot sensus [cik galvu, tik prātu]; pareizi būtu tieši pretējs teiciens, nekas nav tik izplatīts kā galva un tik rets kā prāts |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
gena

Pievienojies: 11/04/2010 Paziņojumi: 2
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 8:00 pm Nosaukums: |
|
|
| Tumsas Velnins uzrakstīja: | | puiss tu tik pasliktini savu situāciju ! bet nu ko var darit ja ir pain in the ass |
da nav viss taa kaa jus te man runajat, es vienigais gribu uzprasit kapec te visi manus postus censas izardit un rakstot man ieksaa tekstus nevelamus,liekot man atbildet |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
hXc

Pievienojies: 14/02/2010 Paziņojumi: 100
|
Ziņots: Sv Apr 11, 2010 8:34 pm Nosaukums: |
|
|
Pie tevis aprakstītās situācijas noved tavs rakstīšanas stils, izcilie domu graudi, posta saturs un mazspēja rakstīt mazos daudzumos. Ir kāds posts pēc tavas registrācijas aiz kura tu nēesi kautko iespamojis? NEDOMĀJU VIS! UN.. kas tie par rituāliem? Kādā sektā esi? Tas vien jau padara tevi par izsmieklu.
Pēc tā visa gribi, lai pret tevi attieksme ir kā pret citiem cilvēkiem? Tad uzvedies, kā parasts sava vecuma cilvēks, jo pagaidām tu esi tāds "īpaš". PUNKTS! |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
kjiselis

Pievienojies: 11/03/2005 Paziņojumi: 614 Atrašanās: Aloja
|
Ziņots: Pm Apr 12, 2010 4:04 pm Nosaukums: |
|
|
| liekat tak cilvēkam mieru, ka tik par kaut ko pakasīties.! liakam modes lieta. |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
kor^

Pievienojies: 28/06/2006 Paziņojumi: 2024 Atrašanās: paradise a.k.a calsberg alus razhotavaa
|
Ziņots: Pm Apr 12, 2010 10:02 pm Nosaukums: |
|
|
| aBc uzrakstīja: |
Tu gadijuma neesi viens no tiem akstiem kas pec 2 nedelam uz admin raxtis jo bus pakrajis postus ? Un cik reizes tev teikt ka ir poga EDIT ? nahrinizet tevi no foruma.... |
tadiem neaiziet, bet nu nahrenizet jau uzreiz nevajag...nav ko sieties klat pa huinju vislaik kkadiem jauninjajiem. pats kadreiz biji "zaljsh" te...tev vajadzetu zinat kaa tas ir... _________________ [18:46] <mikins> Katru reizi kad Tu noskaties Twilight,čigāns nozog kaķēnu. |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
ReSpecT
Pievienojies: 06/07/2006 Paziņojumi: 2259 Atrašanās: Iļģuciems
|
Ziņots: Pm Apr 12, 2010 10:57 pm Nosaukums: |
|
|
Ja cilvēkam vairākas reizes ir jāatkārto , tad tas tikai liecina par viņa tizlumu , ka viņš nespēj saprast , kas ir kas !
Atvaļinājumu nevajadzētu bliezt virsū , bet vēl pabrīdināt pāris reizes un , tad gan jau var droši lidināt , ja nesapratīs... _________________ IN GAME : E.Tambergs |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
ReSpecT
Pievienojies: 06/07/2006 Paziņojumi: 2259 Atrašanās: Iļģuciems
|
Ziņots: O Apr 13, 2010 8:41 pm Nosaukums: |
|
|
Tas ka tu kādu atmaskoji , ir tikai uzslavējami , bet tie liekie posti un to ne editēšana noveda līdz šādai situācijai ! _________________ IN GAME : E.Tambergs |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Fredrik

Pievienojies: 11/04/2007 Paziņojumi: 274 Atrašanās: Riiga, Jaunpils,!!!
|
Ziņots: Tr Apr 14, 2010 10:50 pm Nosaukums: |
|
|
   _________________ Fredrikmeister |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
aBc

Pievienojies: 05/03/2006 Paziņojumi: 1573
|
Ziņots: Ce Apr 15, 2010 2:00 am Nosaukums: |
|
|
| kor^ uzrakstīja: | | aBc uzrakstīja: |
tadiem neaiziet, bet nu nahrenizet jau uzreiz nevajag...nav ko sieties klat pa huinju vislaik kkadiem jauninjajiem. pats kadreiz biji "zaljsh" te...tev vajadzetu zinat kaa tas ir... |
Es sheit kad biju mazsh un zalsh tad tureju mutei kaju prieksa un macijos + vel noteikumus izlasiju, nevis kadam dirsa lidu vai vel labak braucu auguma apskaties manus pirmos posts un tad mani maci, kor tu lieliski zini ka tu tagad uz kashki velc, jo nejau tu busi tas kas mani macis!!
General ja gribas youtube vid metat uutt, tad ludzu to dari topic: offtopick #6 or kursh jau pec skaita. tas topiks ari tika uztaisits tuksha suda dzenasanai Use this great topic ----> http://rush.lv/forum/viewtopic.php?t=24180&start=150 _________________ Tas ka ta ir pienemts - Nenozime ka ta tam ari ir jabut! |
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit

|
|
| Atgriezties augšā |
|
 |
Generaleliteunit