CS.RUSH.LV BUJ Meklēt Biedru saraksts Lietotāju grupas Reģistrēties Profils Pieslēgties lai pārbaudīt privātos ziņojumus Pieslēgums
Apskatīt iepriekšējo tematu :: Apskatīt nākošo tematu  
Autors Ziņojums
Hitman!

Pievienojies: 13/01/2009
Paziņojumi: 287

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 1:12 pm    Nosaukums: windows 7 Atbildēt ar citāti

Ja kādam ir windows 7 betas (laikam 7100 versijas) cracks, lai man ik pa 2 h nerestartējas, tad lūdzu padalīties.
1) es netaisos pārinstalēt os, tā kā to varat neieteikt
2) varat neieteikt arī citu w7 versiju crackus, jo reāli esmu tos jau (lielu dalu) izmeginajis un bez rezultata
3) man ir pakāsts w7 instalacijas disks, tapec varat nedot pamacibas par to kaa var visu izmainiita taa , lai man nerestarteejaas ieinstaleejot kk vecos failus vau kk citadi
4) es negrasos mainiit biosaa laiku

Paldies par palīdzību!

p.s ups , nepareizaa vietaa, bet any way jebkaada paliidziiba buutu iistajaa laikaa, jo jau galiigi apnicis, ka jau pusgadu ik pa 2 h restarteejas pc

-mx-

Pievienojies: 25/01/2006
Paziņojumi: 8483
Atrašanās: Rīga

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 4:39 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Īsāk sakot - neko negribi darīt.
ok. provē šo. man teic, ka ejot kā nākas.
http://yy.lv/download.php?f=142822
Atgriezties augšā
Apskatīt lietotāja profilu Sūtīt privātu ziņojumu
Hitman!

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 6:06 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

pladies -mx- !
Tagad jāgaida 2h, lai redzētu vai iet vai nē, īpašas pārliecības man nav, jo bija diezgan daudzi errori instalacijas procesā , tāpat arī atrarojot w7 aktivizetajs,laikam ar antivirusa svetību, tika aizsutits uz failu paradizi vai sazin kaut kur citur, bet nu galu gala ieinstaleeju, atliek tiaki gaidit!
thx par palidzibu.

-=K2=-

Pievienojies: 29/12/2005
Paziņojumi: 2570

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 7:52 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Hitman! uzrakstīja:
pladies -mx- !
Tagad jāgaida 2h, lai redzētu vai iet vai nē, īpašas pārliecības man nav, jo bija diezgan daudzi errori instalacijas procesā , tāpat arī atrarojot w7 aktivizetajs,laikam ar antivirusa svetību, tika aizsutits uz failu paradizi vai sazin kaut kur citur, bet nu galu gala ieinstaleeju, atliek tiaki gaidit!
thx par palidzibu.

Un tagad ja neies nākamreiz iedomāsies izrubīt antivīrusu pirms ko dari...

Es neredzu tavu žirafi jo taj priekšā ir mans pūķis!
Atgriezties augšā
Hitman!

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 7:55 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

-=K2=- uzrakstīja:
Hitman! uzrakstīja:
pladies -mx- !
thx par palidzibu.

Un tagad ja neies nākamreiz iedomāsies izrubīt antivīrusu pirms ko dari...

man antivirus vispar stradaa autonomi no manis + noskeneeju to failu un paraadija , ka nav viirusi, bet kad raroju , tad veinalga aktivizeetajs kk pazuda , bet kaa jau teicu galu galaa tiku pie vina klaat nomountojot to zip failu un taa atverot

peedeejas 10 min ceru ka nerestarteesies

OK šitas man nestradaja, paldies mx, ka meeginaaji paliidzeet, bet nu tas man nav nekaads briinums, jo pagaidaam nevienaa forumaa un nekur nebiju atradis beta versijai cracku, kurs ietu.
Visur jau ir tikai 7600 versijai. Vieniigais, kas atliek, buus jaameegina ar w7 disku veikt manupilacijas, ar kuaarm it kaa var atbriivoties no taa, ka ik peec 2 h restarteejas, bet nu ja kaadam ir kaads cits crack tad pls iedodiet

spriizha
Ugunsdupsis

Pievienojies: 27/06/2005
Paziņojumi: 3826

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 10:03 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Nepatīk būt aizvainojošam, bet man šķiet, ka tev sākumā derētu nedaudz smadzenes pamocīt. Varbūt sāksi loģiski domāt.
Hitman!

PaziņojumsZiņots: Sv Jūl 25, 2010 10:30 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

spriizha uzrakstīja:
Nepatīk būt aizvainojošam, bet man šķiet, ka tev sākumā derētu nedaudz smadzenes pamocīt. Varbūt sāksi loģiski domāt.

nu tad pasaki, kas tev nepatiik, es izdariiju visu kaa pamaaciibaa, nu man nestradaja, neko padariit. Nesaprotu kur problema, ja tev nepatiik kaa es rakstu, tad tā jau nav vairs mana problēma. Varēju jau es rakstīt ar visādiem "latviskotajiem vārdiem", bet man tā nepatīk.

Ja domā, ka esi baigais OS profs, tad lūdzu turpini tā domāt, bet nu manam datoram nav ne explorera, ne piekluve kontrolpanelim, kā arī metas visādi errori, kā arī nav w7 diska, lai pārinstalētu OS, bet dvd roms jau sen vairs nav lietojams dvd diksu rakstīšanai. Visu jādara caur task manager, kas ir laikietilpīgi. Tā kā man ir jāiztiek ar to kas ir. Un ja es teicu, ka antivirus strādā autonomi, tad ne velti, reāli tā arī ir. Es nevaru kontrolēt, ko tas bloķē, ko nē, vai arī mainī settingus, es pat nevaru to izdzēst, bet bloķēt caur task manager ir bezjēdzīgi, bet nu dators vismaz nav pilns ar vīrusiem(es tā vismaz domāju) , lai gan OS ir pakaļā.
Katrā ziņā mani neuztrauc tas, vnk tracina, ka ik pa 2h pc restartējas un nevaru neko nopietnu paspēlēt vai arī padarīt, ja tev nav linka vai arī cracka ar ko padalīties, tad nekomentē.

Un jā, cracki ir domāti cilvēkiem , kuri negrib domāt, jā es negribu domāt, kas par to , neiešu taču mācīties programmēšanas valodas, kodēšanu vai arī zubrīties cauri forumiem, lai satasītu kaut ko manuāli, reāli es vnk prasīju vai kādam nav līdzīgi bijis un vai nav šis crack, mx mēģināja palīdzēt, man nestrādāja ar to crack. Ja kādam ir īstais crack tieši priekš WINDOWS 7 BETAS versijas 7100 nevis 7600 būšu pateicīgs.

Reāli tas aktivizēšanas kods ir ok, bet es jau savējo biju jau sen aktivizējis, reāli man vajag kaut ko pilnīgi radikālu, tas ir, pret "jauno update" (vairak nekā pusgadu veco), lai man vairak nerestartējas pc ik pēc 2h.

spriizha
Ugunsdupsis

Pievienojies: 27/06/2005
Paziņojumi: 3826

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 4:33 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Maz draugu? Nopērc dvd matricu, aizej ciemos, padzer tēju un ieraksti normālu buildu. Jēga krakot kkādu demo versiju, kuras buildu viarāk, šķiet, neatjaunina? Sēdēt uz autonoma antivīrusa un bez pieejas pc? o.O Nu ok - cīnies, atrod to, kā lai panāk, lai dators nerestartējas un turpini mocīties ar problēmām.

p.s. Ja nemāki zagt - nezodz. Pērc. Vai arī maksā citiem, kas māk zagt. Nu varbūt palūdz kādam draugam.

Bet to, ka cilvēks, kurš runā nesaprotami, dzīvo pie "autonoma" antivīrusa un strādā ar task menedžeri lai likvidētu problēmas man nešķiet īpaši advancēts vai arī spējīgs šinī jomā.

basta.

JET

Pievienojies: 01/12/2005
Paziņojumi: 427
Atrašanās: Рига

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 9:17 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

spriizha uzrakstīja:
Maz draugu? Nopērc dvd matricu, aizej ciemos, padzer tēju un ieraksti normālu buildu. Jēga krakot kkādu demo versiju, kuras buildu viarāk, šķiet, neatjaunina? Sēdēt uz autonoma antivīrusa un bez pieejas pc? o.O Nu ok - cīnies, atrod to, kā lai panāk, lai dators nerestartējas un turpini mocīties ar problēmām.

p.s. Ja nemāki zagt - nezodz. Pērc. Vai arī maksā citiem, kas māk zagt. Nu varbūt palūdz kādam draugam.

Bet to, ka cilvēks, kurš runā nesaprotami, dzīvo pie "autonoma" antivīrusa un strādā ar task menedžeri lai likvidētu problēmas man nešķiet īpaši advancēts vai arī spējīgs šinī jomā.

basta.

+1
ir taču jau sen normala win7 versija
Atgriezties augšā
Apskatīt lietotāja profilu Sūtīt privātu ziņojumu Apmeklēt ziņotāja mājaslapu
Hitman!

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 12:02 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Labāk slēdziet šito ciet, jo rādas, ka te dažs labs tikai kašķi grib meklēt nevis palīdzēt.
JET

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 8:41 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Varbut tas ir tapēc, ka vairākums kraku jau nedarbojas uz vecas 7100 versijas? o.O
Atgriezties augšā
Hitman!

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 9:26 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

JET uzrakstīja:
Varbut tas ir tapēc, ka vairākums kraku jau nedarbojas uz vecas 7100 versijas? o.O

Tieši tā!! 7100 versijai es nevienu strādājošu cracku nezinu, tāpēc jau jautāju. Jo varbūt šeit kādm ir strādājošs.

lawzz

Pievienojies: 12/01/2009
Paziņojumi: 502
Atrašanās: Ģerevņa

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 9:31 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

eu, nu beidz vecais cīnīties ar "vējdzirnavām" nav tak jēga to Betu atdzīvināt. ja nevari ierakstīt CD-DVD tad ieraksti kādā flashā ! un pārliec normālu win
Atgriezties augšā
-mx-

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 10:46 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

sorī. iesakot to kreku biju domājis 7600 beta versiju.

drikst jautāt, kapēc ir tik liela nevēlme visu pārinstalēt?
datus var saglabāt, dažādu programmatūru iestatījumus arī.
viss čakars varētu aizņemt kādas 4h. pēc tam ir svaiga sistēma ar dažādiem atjauninājumiem.
Atgriezties augšā
Hitman!

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 10:55 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

-mx- uzrakstīja:
sorī. iesakot to kreku biju domājis 7600 beta versiju.

drikst jautāt, kapēc ir tik liela nevēlme visu pārinstalēt?
datus var saglabāt, dažādu programmatūru iestatījumus arī.
viss čakars varētu aizņemt kādas 4h. pēc tam ir svaiga sistēma ar dažādiem atjauninājumiem.

Pārāk liels čakars, ne jau ar pārinstalēšanu, bet ar failu saglabāšanu/pārnešanu.
Kā arī man nav tā, ka būtu bezizeja, es reāli arī varu sadzīvot ar to ,ka ik pa 2 h restartējas, tas pat dod labumu, jo nevaru aizsēdēties pie datora, bet nu lielākas spēles arī nevaru paspēlēt. Ja nopirkšu ārejo Hdd, tad arī pārinstalēšu, tagad centīšo iztikt bez pārinstalēšanas.

-mx-

PaziņojumsZiņots: O Jūl 27, 2010 10:57 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Var jau aiznest pie kāda speciālista/meistara, kas darbu izdarīs Tavā vietā Wink
Tiem jau visādi rīki pieejami.
Vari arī čakarēties pats. Saskaldīt cietni partīcijās. Atstāt vajadzīgo uz otrās daļas un nonest to, kur atrodas pati OS.
Galvenais, lai ir kādi pārdestmit GiB brīvi, lai to operāciju veiktu. Un flaška vai cd/dvd matrica.
Atgriezties augšā
Arch3r

Pievienojies: 20/12/2006
Paziņojumi: 1185
Atrašanās: In the Bible

PaziņojumsZiņots: Tr Jūl 28, 2010 1:36 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Hitman, pamēģini šo:
http://yy.lv/download.php?f=143322

JET

PaziņojumsZiņots: Ce Jūl 29, 2010 10:17 pm    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Hitman! uzrakstīja:

Pārāk liels čakars, ne jau ar pārinstalēšanu, bet ar failu saglabāšanu/pārnešanu.

Vai tad tiešam? Kād parinstalē, ja neveiksi C: diska formatu, tad windows izdzesis tikai tos failus, kadus viņam vajg. Piem, ja man ir mape C:\Games\ , instalacijas laikā win viņu neaiztiks, tikai User,Program Files, Windows un arī citus kurie ir nepiecešami lai OS strada. Tk var merīgi ielikt visu ko vajg rootā un parinstalēt Wink
Atgriezties augšā
Hitman!

PaziņojumsZiņots: Pd Jūl 30, 2010 12:19 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Thx arch3r par cracku, no sākuma izskatījās daudzsološi, bet galu galā restarta prikols nepazuda Sad

JET
Ja es pārinstalēšu no 7100 versijas uz 7600 versiju, 85% spēles nāksies arī pārinstalēt, tāpat programmas, utt.

Iepriekšējā pieredze saka, ka nav gudri darīt tā, tad jaunais windows var aplipināties ar nepamanītiem vīrusiem un vispār baigais murgs var sanākt, vieglāk pārlikšu savus failus ārējā cietajā diskā un tad, kad būs windows ar antivirusu, tad atpakaļ salikšu. Problēma būs pēc tam ,kad vajadzēs kaut ko atrast, tāpat arī visas programas būs jāinstalē, tas ir tas kas man riebjas. Ar cracku ir easy, ja kāds te man iedotu strādājošu, tad man tas prasītu tikai 5 min un neko nevajadzētu pārinstalēt.

JET

PaziņojumsZiņots: Pd Jūl 30, 2010 10:47 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Nu ppc Very Happy ja tā baidies no virusiem, atslēdz inet kabeļi Very Happy uz arejā cieta virusi nemēdz būt?) tapat antiviruss negarante 100% aizsardzibas Wink protams ka progas vajadzes parinstālet, bet tas jau labāk neka restartet ik pa 2 stundam)
Atgriezties augšā
satanas

Pievienojies: 20/11/2005
Paziņojumi: 872
Atrašanās: Riiga, Mārupe

PaziņojumsZiņots: Sv Aug 01, 2010 1:23 am    Nosaukums: Atbildēt ar citāti

Kur problema..

1 - Draugs ar Arejo HDD, tiesham padzer tēju ka saka spriizha, upload uz HDD

2 - RR Win7 uz 7600..

3 - ievelc atpakal failus..

Rolling Eyes

Iesniegt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    rush.lv Forumu Saraksts -> Dzelži & Programmatūra Visi laiki norādīti GMT + 2 Stundas
1 no 1 lapām

Pārlekt uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt uz tematiem šajā forumā
Jūs nevarat mainīt paziņojumus šajā forumā
Jūs nevarat dzēst paziņojumus šajā forumā
Jūs nevarat balsot aptaujās šajā forumā
Jūs nevarat pievienot failus šajā forumā
Jūs varat lejuplādēt failus šajā forumā